Bel: 06-44418410

Over Mar-Lily

Graag stel ik mij aan u voor, Ik ben Margaretha Hagelen, woonachtig in Zaltbommel. Ik ben moeder van vier hele leuke, volwassen kinderen en geniet samen met mijn man van het leven. Onze levensovertuiging speelt bij ons een belangrijke rol in wie we zijn, hoe we naar het leven kijken en wat we doen voor anderen. 

Jaren ervaring in de uitvaartbranche

Ik ben een ervaren uitvaartverzorger die alle facetten van het vak kent. In mijn eerdere banen heb ik gewerkt als overledenen verzorgster. Daardoor heb ik veel kennis van de mogelijkheden bij de laatste verzorging en kan ik u goed adviseren welke keuzes u het beste kunt maken. Bij een van mijn vorige werkgevers heb ik gewerkt als chauffeur van een rouwauto. Een prachtige baan die mij leerde dat geen enkele familie en uitvaart hetzelfde is. Daar leerde ik ook hoe waardevol het is om een luisterend oor te bieden. 

Eigen onderneming

Na alle ervaringen, van verzorging tot en met het regelen van vele uitvaarten, die ik heb opgedaan bij andere uitvaartbedrijven heb ik bewust de keuze gemaakt om dit bijzondere vak op mijn eigen, persoonlijke en oprechte manier uit te voeren. De vele welgemeende complimenten en hartverwarmende berichten geven mij de kracht om op mijn manier door te gaan met mijn eigen begrafenisonderneming Mar-Lily. ‘Mar’ van Margaretha en ‘Lilly’ van Lelie der Dalen. Een heerlijk ruikende bloem, die symbool staat voor absolute zuiverheid, prilheid, oprechtheid, discretie en geluk.

 

Wilt u meer weten over mijn dienstverlening? Neem dan contact met mij op en desgewenst maken we een vrijblijvende afspraak.

 

"Laat bij uw verdriet mijn zorg uw troost zijn"

Margaretha Hagelen, uitvaartverzorger