Bel: 06-44418410

Wensen bespreken

Tijdens de uitvaart van uw dierbare staan uw wensen centraal. Het is de basis van een afscheid. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk een goed afscheid is voor uw rouwproces. 

Ik zal er dan ook altijd voor zorgen dat u, ondanks het verdriet, met een goed gevoel terug kunt kijken op hoe het afscheid van uw dierbare is verlopen. Wanneer u mij belt maken we een afspraak om alle wensen voor het afscheid bij u thuis of in bijvoorbeeld het verzorgingstehuis te bespreken. 

Uw wensen en voorkeuren zijn relevant

Niet mijn ideeën, wensen en voorkeuren zijn relevant, het draait alleen om uw wensen. Ik luister, adviseer, inspireer en draag suggesties aan. Door goed te luisteren krijg ik een goed beeld van u en uw overleden dierbare en dat helpt mij om een geheel bij u passend afscheid te organiseren. 

Het is belangrijk dat u alle tijd heeft om zelf afscheid te nemen van uw dierbare. Daarom zal ik er alles aan doen om u te ontzorgen en ondersteunen. Onderdeel van mijn taken is dan ook het maken van alle praktische afspraken die gemaakt moeten worden met bijvoorbeeld het uitvaartcentrum, de kerk en de begraafplaats of het crematorium.

Wensen bij leven bespreken 

Wilt u uw eigen uitvaart doorspreken? Bel mij geheel vrijblijvend en kosteloos voor een voorbespreking. Mijn advies is altijd om bij dit gesprek een dierbare van u te betrekken, maar het is uiteraard ook mogelijk dat we het gesprek met zijn tweeën voeren. Samen bespreken we al uw wensen en leggen deze voor u vast zodat u zelf de regie heeft over hoe uw eigen uitvaart eruit zal komen te zien. Uw dierbaren weten op deze manier precies wat uw wensen zijn. 

 

"Er is vaak veel meer mogelijk dan nabestaanden vooraf dachten"

Margaretha Hagelen, uitvaartverzorger